Skip to Content

Lembur Kuring

Foto Asep Azhar

kiwari di taun ayeuna

lembur kuring ruksak

karuksak

jeung diruksak


ceuk Aki kuring harita nyarita

"cu, naon deui anu diandelkeun dina tatanén?"

kuring simpé

pereus haté pereus pikir


pabrik-pabrik geus jadi jurig geledegan

ngabukbak pakaya alam jeung manusana

"limbah" nepi iraha anggeusna

ngaracun saubun-ubun

museur napak tilas


lembur kuring

lembur panineungan

Rancaékék

 


LIMBAH PABRIK RANCAEKEK

Komentar

Tulis komentar baru

Materi isian ini bersifat rahasia dan tidak ditampilkan ke publik.


Terpopuler Hari Ini

Sebulan Terakhir

Terpopuler