Skip to Content

Naskah Drama Sunda

Drama Sunda: Pajaratan Cinta

Drama Sunda: Pajaratan Cinta

galuh-purba.com - Naskah FDBS Pelajar 2012 karya Dipa Galuh Purba, 6 babak.

Drama Sunda: Longser DURIAT BEJAD

Drama Sunda: Longser DURIAT BEJAD

galuh-purba.com - Naskah drama sunda/longser "Duriat Bejad" karya Dipa Galuh Purba, untuk 15 orang, 4 babak.

Drama Sunda: Naskah Proklamasi

Drama Sunda: Naskah Proklamasi

galuh-purba.com - Drama berbahasa sunda 3 babak karya Dipa Galuh Purba.

Drama Sunda: SÉKSA

Drama Sunda: SÉKSA

galuh-purba.com - Naskah FDBS Pelajar 2011 karya Dipa Galuh Purba, diperankan oleh 10 orang, 8 babak.

Drama Sunda: Aya Naon jeung Iteung

Drama Sunda: Aya Naon jeung Iteung

www.scribd.com - Kacaritakeun di hiji lembur aya hiji kulawarga ngaranna kulawarga Kabayan.
Dina hiji poe kacaritajeun Nyi Iteung keukeuh hayang meuli tv

Iteung: Akang... akang...! Kamana atuh si akang teh? Akang... Akang..iih nyi iteung meunig eus lieur neangan?
Kabayan: Aya naon atuh Iteung? Meni asa rariweuh ieu teh.Titadihayoh we pulang
anting kaditu kadieu.Aya naon atuh?

Drama Sunda: Si Kabayan Ngingu Munding

Drama Sunda: Si Kabayan Ngingu Munding

www.scribd.com - BUBUKA KU JURU CATUR/NARATOR: Pamiarsa, si Kabayan anu kakocap pinter tapibodo, bodo tapi pinter, tina gunem caturna jeung Nyi Iteung meunang ilham. Seja usaha,neangan pangupa jiwa pikeun maraban kulawarga. Kumaha ketakna si Kabayan?Sumangga nyanggakeun pintonan Drama, dina carios si Kabayan Ngingu Munding.

Drama Sunda: Obor Parahyangan

Drama Sunda: Obor Parahyangan

www.scribd.com - Salah sahiji televisi swasta kasohor, nyaeta Jawara TV, nyiarkeun rupa-rupa berita. Ieu beritana.

Adegan 1
Berita Banjir

Pembaca Berita 1 & 2
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Pembaca Berita 1
Wilujeng siang pamiarsa, wilujeng patepang lawung paamprok jonghok dina bewara

Drama Sunda: Kontes Dangdut

Drama Sunda: Kontes Dangdut

www.scribd.com - Diayakeun Kontes Dangdut sa-Tatar Galuh. Acarana diiklankeun dina poster, surat kabar, jeung radio. Salahsahiji mojang hayang ngiluan ieu acara.

Adegan 1
Di sakola.

Nova : Aya naon, De? Meni bungah pisan? Maca naon eta teh? Pengumuman?
Ade : Muhun. Ieu yeuh aya Kontes Dangdut sa-Tatar Galuh. Nova bade ngiringan?

Drama Sunda: Cangkilung

Drama Sunda: Cangkilung

rawayan.com - Di buruan imah Sutawangsa. Eta imah nu tembong aya lotengan teh mangrupa wangunan heubeul nu tembokna geus karadak jeung sawareh lukutan. Hareupeun imah Sutawangsa aya tihang bandera. Di eta tempat (nu perenahna di sisi kota) aya dua imah. Sarua imah heubeul, ngan nu hiji deui mah taya lotengan. Ieu imah dicicingan ku wanoja nu ngaranna Saonah.

Peuting.

Drama Sunda: JeBLOG

Drama Sunda: JeBLOG

rawayan.com - Di hiji rohangan. Peuting.
Dalka keur néangan bulan tina jandéla. Burhan diuk sila rada béh juru bangun nu keur menekung. Sarwani keur sasaréan dina bangku bari melong lalangit.
Ti kajauhan kadéngé sora tihang listrik ditakol 10 kali. Tiap sorana ngabelentrang, ku Dalka diitung.

Sarwani : Sapuluh kali! Teu kudu diitung atuh, lur. Tiap wayah kieu tangtu jam sapuluh.

Sindikasi materi


Terpopuler Hari Ini

Sebulan Terakhir

Terpopuler