Skip to Content

Puisi Sunda

LA ILLA HA ILALLAH

Ayeuna mah ayeuna lain isuk lain baheula

te kudu nineng kanu tileum, ulah melang kanu can datang

3 Sajak Sunda INDA NUGRAHA HIDAYAT

KARUMASA

                        : Sungsian…..! *)

Kuring teu keur nyieun pitapak

Satemenna

Ieu kuring

LALAKON

ngalenyepan rēngkak jeung rēnghap

nu ngabarak dina saban padalisan mangsa

sawilet

sawilet

ngalakay nedunan papastēn

Sindikasi materi


Terpopuler Hari Ini

Sebulan Terakhir

Terpopuler